Ajankohtaista

Kehitä osaamistasi joustavasti! image

URAOHJAIN-PALVELU ALKAA 1. MARRASKUUTA 2023

Palvelu on tarkoitettu ICT-, ohjelmistokehitys- ja media-alan Helsingin työllisyyspalveluiden työttömille työnhakijoille. Hakijalla tulee olla toisen tai korkea-asteen tutkinto. Palvelussa on mahdollisuus kirkastaa omia uratavoitteita ja saada ohjausta esimerkiksi oman osaamisen markkinointiin. Osaamisen kehittämisellä vastataan työelämän muuttuviin tarpeisiin. Arkea tukevan ja työllistymistä edistävän hyvinvoinnin tukeminen on osa Uraohjain-palvelua. Palvelu kestää 3-6 kuukautta. Palvelua tarjotaan suomen ja englannin kielellä.

Mukaan palveluun pääsee ilmoittautumalla Uraohjain-nettisivuilla toiminnan käynnistyessä. Uraohjain-nettisivut toimivat ilmoittautumis- ja tietokanavana Uraohjain-palvelusta. Ilmoittautua palveluun voi etusivuilta tai yläpalkin ilmoittautumis-välilehden kautta. Nettisivuilta löytyy tietoa opintotarjottimesta ja hankkeesta. Ajankohtais-osiosta löytyvät tärkeimmät uutiset ja tulevat tapahtumat.

Uraohjain-palvelun tuottavat yhdessä Stadin Ammattiopisto, Laurea-ammattikorkeakoulu ja Metropolia Ammattikorkeakoulu. Helsingin työllisyyspalvelut on tiivis yhteistyökumppani.